SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co., Ltd.

 

Schaal de bovenkant van de kwaliteitsdienst!

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenHet Additief van het enzymvoer

2,000u/mL Pullulanase Enzym Vloeibare Additieven in Voedselindustrie szym-PU2LFO

Van goede kwaliteit Fytase Diervoeder voor verkoop
Van goede kwaliteit Fytase Diervoeder voor verkoop
Sinobios! Ik vind het leuk! Dit gevoel wordt dagelijks toe met verleden jaar ervaring in zakelijke samenwerking met uw mooie en toegewijde personeel.

—— VITO H. George

Ik geniet en koester van uw manier om ons gemeenschappelijk bedrijfsdoel met uw hoffelijkheid, teamgeest, uw efficiënte en industriële activiteit te vervullen.

—— Osmond Reed

Ik ben online Chatten Nu

2,000u/mL Pullulanase Enzym Vloeibare Additieven in Voedselindustrie szym-PU2LFO

China 2,000u/mL Pullulanase Enzym Vloeibare Additieven in Voedselindustrie szym-PU2LFO leverancier

Grote Afbeelding :  2,000u/mL Pullulanase Enzym Vloeibare Additieven in Voedselindustrie szym-PU2LFO

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SINOBIOS
Certificering: GMP ISO HALAL COSHER
Modelnummer: Szym-PU2LFO

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20KGS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 25kgs/drum of 1125kgs/drum. Of vanaf vereiste.
Levertijd: Binnen 15-20 werkdagen na het ontvangen van storting
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: 2,000MTS per jaar
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Pullulanase Voedselrang 2,000u/mL szym-PU2LFO Type: Pullulanase
Rang: Voedsel Vorm: Poeder
Toepassing: voedselverwerking Activiteit: ≥2,000u/mL

2,000u/mL Pullulanase Enzym Vloeibare Additieven in Voedselindustrie szym-PU2LFO

 

 

Szym-PU2LFO is een vloeibaar-typepullulanase voorbereiding van uitstekende spanning van Bacil Licheniformis door diepe gisting en extractietechniek wordt gemaakt die. Pullulanase is één type van isoamylase dat pullulan, amylase en overeenkomstige α-1, 6 kan selectief hydroliseren glucoside in oligosaccharide, daardoor, verminderend het gehele enzym van de hydrolysetak. Wordt gebruikt met andere enzymen (glucoamylase, bèta-amylase) kan het effect bereiken van het versnellen van de reactiesnelheid en het verbeteren van de inhoud van glucose en moutsuiker. Het wordt toegepast ruim in de industrieën van zetmeelsuiker, organisch zuur, biersacharificatie, gewijzigd zetmeel, voedsel, en brouwerjsectoren, enz.

Rang: voedselrang.

HS: 35079090.

 

SPECIFICATIE:

Vorm : Vloeistof
Kleur : Bruin
Geur : Normale gistingsgeur
Activiteit : ≥2,000u/mL
Oplosbaarheid : Oplosbare stof met weinig bezinksel

Volumegewicht

(Vloeibaar type)

: ≤1.25 g/ml

 

Verwerkingsvoorwaarde:
Temperatuur: 40℃~65℃, optimaal bij 60℃;

pH: 4.0~6.5, optimum 4.2-4.6.

 

Eenheidsdefinitie:
De hoeveelheid pullulanase moest pullulan hydroliseren om de verminderende die suiker van 1mg (door glucose wordt berekend) bij 60°C te produceren en pH4.5 wordt gedefinieerd als één eenheid van de enzymactiviteit en met u/g gedefinieerd (u/mL).

 

Toepassingsgebied & Doeltreffendheid:
-- In de glucoseindustrie, kunnen pullulanase en glucoamylase samen in sacharificatiestap worden gebruikt. Het kan het opbrengen van glucose verbeteren door de inhoud van oligosaccharides te verminderen en de dosering van glucoamylase verminderen;

-- In de moutsuikerindustrie, worden pullulanase en schimmelalpha-amylase gebruikt voor sacharificatie. Pullulanase kan de opbrengst van moutsuiker verbeteren en de inhoud van vertakte kettingsoligosaccharides verminderen. Het kan worden gebruikt om moutsuikerstroop met 70%-moutsuiker te produceren;

-- In de bierindustrie, kan pullulanase de inhoud van dextrien in de vervaardiging van droog bier verminderen. Tijdens sacharificatie, kan het gebruik van pullulanase niet alleen het effect van sacharificatie verbeteren maar ook de tijd verkorten;

-- Pullulanase kan ook worden gebruikt om de inhoud van glucose te verbeteren en sacharificatietijd in de vervaardiging van monosodium glutamaat, alcohol, azijn en sojasaus etc. te verkorten.

-- In de industrie van de zetmeelsuiker, kan pullulanase worden gebruikt om het effect van sacharificatie te verbeteren en de tijd te verkorten.

 

RECOMMANDED DOSERING:

De volgende dosering is een voorbeeld van 1,000u/ml. Andere specificatie kan volgens de enzymactiviteit worden omgezet.

-- In de vervaardiging van hoge moutsuikerstroop (>70%): het gebruiken van pullulanase met amylase β- in sacharificatiestadium. De geadviseerde methode: toevoegend pullulanase in aandeel van 0.5-1.0L/t van droge die basis en β-amylase (op 700,000u/mL wordt gebaseerd) 0.5-1.0L/t van droge basis, 24 uren;

-- In de vervaardiging van super hoge moutsuikerstroop (>90%): in het sacharificatiestadium vereist het aan gebruikt met β-amylase. De geadviseerde methode: toevoegend β-amylase in aandeel van 1.5-2.0L/t van droge die basis (op 700,000u/mL wordt gebaseerd), pullulanase 1.5-2.8L/t die van droge basis, 24 uren in suiker omzetten en maltotriose enzym 1.5-2.0L/t die van droge basis toevoegen, nog eens 24 uren in suiker omzetten;

-- In proces van bierbrouwen: voeg pullulanase in aandeel van 10-50mL/t van tarwesap in toe het in suiker omzetten en gistingsstadium, om de gistingsgraad te verbeteren en het in suiker omzetten van tijd te verkorten;

-- In vervaardiging van gewijzigd zetmeelvoedsel: de geadviseerde dosering is 0.6-2.0 L/ton van grondstoffen;

-- Bij het in suiker omzetten van proces van monosodium glutamaat, alcohol, azijn, sojaboonsaus en anderen: het toevoegen van pullulanase kan dextrienresidu verminderen en het gebruik van grondstof verbeteren. De geadviseerde dosering is 0.1-0.3L/t van grondstof.

 

Verpakking & Levering:
25kgs/drum of 1125kgs/drum. Of vanaf vereiste.

 

Opslag:
Dit product is een actieve biologische voorbereiding. Het zou moeten in een koele, droge en geventileerde plaats worden opgeslagen en worden vervoerd vermijdend zonlicht.

 

Afloop:
Op gunstige opslagvoorwaarde, is de houdbaarheid 12 maanden.

Bericht: haal het deksel na elk gebruik aan om verontreiniging of vocht te vermijden.

 

Veiligheid:
De enzympreparaten behoren tot proteïne, die sensibilisering kan veroorzaken en allergische typereacties in gevoelig gemaakte individuen veroorzaken. Het verlengde contact kan minder belangrijke irritatie voor huid, ogen of slijmvlies van neus veroorzaken, zodat zou om het even welke directe contiguïteit met menselijk lichaam moeten worden vermeden. Als de irritatie of de allergische reactie voor huid of ogen zich ontwikkelen, raadpleeg een arts.

Contactgegevens
SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd.

Contactpersoon: Alfonso

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)