SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co., Ltd.

 

Schaal de bovenkant van de kwaliteitsdienst!

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenHet Additief van het enzymvoer

De efficiënte Complexe Gepoederde Voeding van het Enzymvoer Additief bij Herkauwers Szym -szym-nutriRUM

Van goede kwaliteit Fytase Diervoeder voor verkoop
Van goede kwaliteit Fytase Diervoeder voor verkoop
Sinobios! Ik vind het leuk! Dit gevoel wordt dagelijks toe met verleden jaar ervaring in zakelijke samenwerking met uw mooie en toegewijde personeel.

—— VITO H. George

Ik geniet en koester van uw manier om ons gemeenschappelijk bedrijfsdoel met uw hoffelijkheid, teamgeest, uw efficiënte en industriële activiteit te vervullen.

—— Osmond Reed

Ik ben online Chatten Nu

De efficiënte Complexe Gepoederde Voeding van het Enzymvoer Additief bij Herkauwers Szym -szym-nutriRUM

China De efficiënte Complexe Gepoederde Voeding van het Enzymvoer Additief bij Herkauwers Szym -szym-nutriRUM leverancier

Grote Afbeelding :  De efficiënte Complexe Gepoederde Voeding van het Enzymvoer Additief bij Herkauwers Szym -szym-nutriRUM

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SINOBIOS
Certificering: GMP ISO HALAL COSHER
Modelnummer: SINOzym -SINOzym-nutriRUM

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20KGS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: het kg van 15/20/25/zak; Of pakket vanaf vereiste
Levertijd: Binnen 15-20 werkdagen na het ontvangen van storting
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: 2,000MTS per jaar
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Complexe Voerenzymen voor Herkauwers Szym -szym-nutriRUM Type: Complex Enzym
Rang: voerrang Vorm: Poeder
Toepassing: Diervoeding Activiteit: Samenstelling

De efficiënte Complexe Gepoederde Voeding van het Enzymvoer Additief bij Herkauwers Szym -szym-nutriRUM

 

 

Szym -szym-nutriRUM is een type van complex die voerenzym door onze dierlijke die voedingsdeskundigen en microbiologen voor herkauwers zoals vee en schapen wordt ontworpen en wordt geformuleerd, en door diepe gisting, reiniging en extractie wordt geproduceerd. Het product is geschikt voor de spijsverteringseigenschappen van de herkauwer en in gelijke met verschillend dagelijks voer. Het kan de pensgezondheid verbeteren en de melkproductie verhogen, spijsverteringsfunctie verbeteren, immuniteit regelen, het anti-voedingsmiddel in voedsel degraderen, de gebruikende efficiency van dagelijks voer verhogen, het gebruik-bedrag van regelmatige materialen en voerkosten verminderen, de voerkwaliteit stabiliseren. De overvloedige het voeden experimenten hebben bewezen dat het product goed functioneert, en het wordt nu wijd gebruikt.

Typerang: voeradditief.

 

SPECIFICATIE:

Verschijning : Poeder
Kleur : Bruin of geelachtig
Geur : Normale gistingsgeur
Belangrijkste onderdelen : Cellulase, Xylanase, β-Glucanase, Pectinase, Mannase

 

EENHEIDSdefinitie:

Cellulase: 1 eenheid van zure cellulase evenaart aan de hoeveelheid enzym wat CMC-Na hydroliseren om 1μmol van verminderende suiker (in glucose) in 1min te krijgen. bij 50℃ en pH 4,8.

--Xylanase: 1 Xylanase-de eenheid (u) wordt gedefinieerd als de hoeveelheid enzym die 1μmole-xylose van 5mg/mL-substraatoplossing (Haverxylan) in 1 minuut bij 37°C en bij pH 5,5 bevrijdt.

--β-Glucanase: 1 eenheid van β- Glucanase evenaart aan de hoeveelheid enzym wat β-glucosan gerst hydroliseren om 1μmol van verminderende suiker (in glucose) in 1min te krijgen. bij 50℃ en pH 4,8.

--Pectinase: Één eenheid (u) van Pectinase evenaart aan de hoeveelheid enzym, die pectine hydroliseert om 1 μg van verminderende suiker (galacturonic zuur) in 1 min. bij 50°C en pH3.5 te krijgen.

--Mannase: 1 eenheid (u) van mannase wordt gedefinieerd als de hoeveelheid enzym die de verminderende suiker van 1μmole per minuut van 3mg/mL-mannan bij 37.0°C en bij pH 5,5 op de voorwaarde van de test bevrijdt.

 

TOEPASSINGSgebied:

Het wordt gewoonlijk gebruikt als dierenvoersupplement bij vee, schapen en andere herkauwers.

Het product zou grondig met voer moeten worden bewogen op het gebruiken. Het zou met lichte hoeveelheid voer moeten worden vooraf gemengd, dan mengeling met grote direct hoeveelheid van voer, en voer.

 

Geadviseerde dosering:

100-200g/MT voor volledig voer. Verhogingsdosering na houdbaarheid.

 

DOELTREFFENDHEID:

--Leverings exogene cellulase, xylanase, β-glucanase, pectinase en mannase, vooral voor cellulosedecompositie in pens om het tarief van de cellulose materiële decompositie te verhogen;
--Verhoog het vluchtigheids vetzuur (VFA) om het energieverbruikende tarief te verbeteren;
--Versnel de samenstelling van microbeproteïne in pens;
--Ontbind de non-starch polysacchariden (NSP) die in dunne darm gaan, de spijsvertering en de absorptie van voeding verbeteren;
--Verbeter immuniteit, verminder spijsverteringssysteemziekte en de voedende metabolismeziekte, verbetert de capaciteit van de anti-hittespanning.

 

VERPAKKING & LEVERING:

het kg van 15/20/25/zak. Of pakket vanaf vereiste.

 

OPSLAG:

Zou moeten in een koele, droge en goed-geventileerde plaats worden opgeslagen en worden vervoerd vermijdend zonlicht.

 

AFLOOP:

Minimum van 12 maanden vanaf datum van productie wanneer levensonderhoud in droog, goed - geventileerde en koele plaats met ongeopende verpakking.

 

VEILIGHEID:

De enzympreparaten behoren tot proteïne, die sensibilisering kan veroorzaken en allergische typereacties in gevoelig gemaakte individuen veroorzaken. Het verlengde contact kan minder belangrijke irritatie voor huid, ogen of slijmvlies van neus veroorzaken, zodat zou om het even welke directe contiguïteit met menselijk lichaam moeten worden vermeden. Als de irritatie of de allergische reactie voor huid of ogen zich ontwikkelen, raadpleeg een arts.

Contactgegevens
SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd.

Contactpersoon: Alfonso

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)