SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co., Ltd.

 

Schaal de bovenkant van de kwaliteitsdienst!

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenHet Additief van het enzymvoer

Het dierlijke Universele van het het Enzymvoer van de Voedingssamenstelling Bijkomende Poeder voor Regelmatig Dagelijks Dieet Szym -szym-nutriRE

Van goede kwaliteit Fytase Diervoeder voor verkoop
Van goede kwaliteit Fytase Diervoeder voor verkoop
Sinobios! Ik vind het leuk! Dit gevoel wordt dagelijks toe met verleden jaar ervaring in zakelijke samenwerking met uw mooie en toegewijde personeel.

—— VITO H. George

Ik geniet en koester van uw manier om ons gemeenschappelijk bedrijfsdoel met uw hoffelijkheid, teamgeest, uw efficiënte en industriële activiteit te vervullen.

—— Osmond Reed

Ik ben online Chatten Nu

Het dierlijke Universele van het het Enzymvoer van de Voedingssamenstelling Bijkomende Poeder voor Regelmatig Dagelijks Dieet Szym -szym-nutriRE

China Het dierlijke Universele van het het Enzymvoer van de Voedingssamenstelling Bijkomende Poeder voor Regelmatig Dagelijks Dieet Szym -szym-nutriRE leverancier

Grote Afbeelding :  Het dierlijke Universele van het het Enzymvoer van de Voedingssamenstelling Bijkomende Poeder voor Regelmatig Dagelijks Dieet Szym -szym-nutriRE

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SINOBIOS
Certificering: GMP ISO HALAL COSHER
Modelnummer: SINOzym -SINOzym-nutriRE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20KGS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: het kg van 15/20/25/zak; Of pakket vanaf vereiste
Levertijd: Binnen 15-20 werkdagen na het ontvangen van storting
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: 2,000MTS per jaar
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Complexe Voerenzymen voor Regelmatig Dagelijks Dieet Szym -szym-nutriRE Type: Complex Enzym
Rang: voerrang Vorm: Poeder
Toepassing: Diervoeding Activiteit: Samenstelling

Het dierlijke Universele van het het Enzymvoer van de Voedingssamenstelling Bijkomende Poeder voor Regelmatig Dagelijks Dieet Szym -szym-nutriRE

 

 

Szym -szym-nutriRE is een type van complexe die voerenzymen door onze dierlijke voedingsdeskundigen en microbiologen voor het regelmatige dagelijkse dieetvoer worden ontworpen en worden geformuleerd volgens de verschillende soorten en de inhoud van anti-nutritional factoren in de materialen van voedsel en de fysiologische kenmerken van dieren in verschillende leeftijden. Het product is toegepast op vele dieren en verkregen uitstekende gevolgen door talrijke het voeden experimenten en toepassingen.

Typerang: voeradditief.

 

SPECIFICATIE:

Verschijning : Poeder
Kleur : Bruin of geelachtig
Geur : Normale gistingsgeur
Belangrijkste onderdelen : Cellulaseg, Xylanase, β-Glucanase, Pectinase, Mannase

 

EENHEIDSdefinitie:

Cellulase: 1 eenheid van zure cellulase evenaart aan de hoeveelheid enzym wat CMC-Na hydroliseren om 1μmol van verminderende suiker (in glucose) in 1min te krijgen. bij 50℃ en pH 4,8.

--Xylanase: 1 Xylanase-de eenheid (u) wordt gedefinieerd als de hoeveelheid enzym die 1μmole-xylose van 5mg/mL-substraatoplossing (Haverxylan) in 1 minuut bij 37°C en bij pH 5,5 bevrijdt.

--β-Glucanase: 1 eenheid van β- Glucanase evenaart aan de hoeveelheid enzym wat β-glucosan gerst hydroliseren om 1μmol van verminderende suiker (in glucose) in 1min te krijgen. bij 50℃ en pH 4,8.

--Pectinase: Één eenheid (u) van Pectinase evenaart aan de hoeveelheid enzym, die pectine hydroliseert om 1 μg van verminderende suiker (galacturonic zuur) in 1 min. bij 50°C en pH3.5 te krijgen.

--Mananase: 1 eenheid (u) van mannase wordt gedefinieerd als de hoeveelheid enzym die de verminderende suiker van 1μmole per minuut van 3mg/mL-mannan bij 37.0°C en bij pH 5,5 op de voorwaarde van de test bevrijdt.

 

TOEPASSINGSgebied:

Het wordt gewoonlijk gebruikt als dierenvoersupplement in vee en gevogelte.

Het product zou grondig met voer moeten worden bewogen op het gebruiken. Het zou met lichte hoeveelheid voer moeten worden vooraf gemengd, dan mengeling met grote direct hoeveelheid van voer, en voer.

 

Geadviseerde dosering:

100-200g/MT voor volledig voer. Verhogingsdosering na houdbaarheid.

 

DOELTREFFENDHEID:

--Breek de celwand van de installatie en ontbind de non-starch polysacchariden (NSP) die in dierlijke dunne darm, dus de voeding van de cel gaan vrijgeven en de bezettingsgraad van proteïne, koolhydraat en vet verhogen in het voedsel;
--Vermijd efficiënt de diarree van de babyvarkens door middel van het verminderen van de kleverigheid van enteron, het verbeteren van de de microbegroep van de darmen en het verminderen van de propagatie van nocuous microbe;

--Verbeter immuniteit, verminder spijsverteringssysteemziekte en voedende metabolismeziekte, en verbeter de capaciteit van de anti-hittespanning;

--Verminder het verschil van de grondstof in voedsel en verbeter de grootteverhouding van dierlijke groep;

--Vul de endogene enzymen aan en verbeter de eiwitgebruiksverhouding;

--Verminder de stikstof en fosfoorinhoud in dieren en ook de milieuvervuiling, tegelijkertijd om het het voeden milieu te verbeteren.

 

FUNCTIEmechanisme:

In het regelmatige dagelijkse dieet van voedsel, zijn er sommige anti-nutritional factoren behalve heel wat voeding die voor dieren noodzakelijk is. Deze anti-nutritional factoren verzetten zich tegen de voeding die in het voedsel dat door het eenvoudig-maagdier moet worden verteerd wordt verpakt, dus om de het dierlijke indigestie, dik dalen, hypogenesis, enz. te veroorzaken. Als wij complexe enzymen zoals β-glucanase toevoegen, kon xylanase, cellulase in het voedsel, de complexe enzymen anti-nutritional factoren opsplitsen om het voedingsmiddel vrij te geven, de viscositeit van chyme te verminderen, het voedingsmiddel geabsorbeerd volledig te maken, het bacteriële substraat in de kronkeldarm te verminderen, de reproductie van het schadelijke microscopisch klein diertje te controleren, en diarree te verhinderen. Zoals voor het gevogelte met slechte endogene enzymen, die exogene enzymen toevoegen kon het voedingsmiddel geabsorbeerd volledig maken.

 

VERPAKKING & LEVERING:

het kg van 15/20/25/zak. Of pakket vanaf vereiste.

 

OPSLAG:

Zou moeten in een koele, droge en goed-geventileerde plaats worden opgeslagen en worden vervoerd vermijdend zonlicht.

 

AFLOOP:

Minimum van 12 maanden vanaf datum van productie wanneer levensonderhoud in droog, goed - geventileerde en koele plaats met ongeopende verpakking.

 

VEILIGHEID:

De enzympreparaten behoren tot proteïne, die sensibilisering kan veroorzaken en allergische typereacties in gevoelig gemaakte individuen veroorzaken. Het verlengde contact kan minder belangrijke irritatie voor huid, ogen of slijmvlies van neus veroorzaken, zodat zou om het even welke directe contiguïteit met menselijk lichaam moeten worden vermeden. Als de irritatie of de allergische reactie voor huid of ogen zich ontwikkelen, raadpleeg een arts.

Contactgegevens
SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd.

Contactpersoon: Alfonso

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)