SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co., Ltd.

 

Schaal de bovenkant van de kwaliteitsdienst!

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenHet Additief van het enzymvoer

De bruine Mengvoederenzymen in Gevogeltevoeding verhinderen Diarree Szym -szym-nutriPO

Van goede kwaliteit Fytase Diervoeder voor verkoop
Van goede kwaliteit Fytase Diervoeder voor verkoop
Sinobios! Ik vind het leuk! Dit gevoel wordt dagelijks toe met verleden jaar ervaring in zakelijke samenwerking met uw mooie en toegewijde personeel.

—— VITO H. George

Ik geniet en koester van uw manier om ons gemeenschappelijk bedrijfsdoel met uw hoffelijkheid, teamgeest, uw efficiënte en industriële activiteit te vervullen.

—— Osmond Reed

Ik ben online Chatten Nu

De bruine Mengvoederenzymen in Gevogeltevoeding verhinderen Diarree Szym -szym-nutriPO

China De bruine Mengvoederenzymen in Gevogeltevoeding verhinderen Diarree Szym -szym-nutriPO leverancier

Grote Afbeelding :  De bruine Mengvoederenzymen in Gevogeltevoeding verhinderen Diarree Szym -szym-nutriPO

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SINOBIOS
Certificering: GMP ISO HALAL COSHER
Modelnummer: Szym -szym-nutriPO

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20KGS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: het kg van 15/20/25/zak; Of pakket vanaf vereiste
Levertijd: Binnen 15-20 werkdagen na het ontvangen van storting
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: 2,000MTS per jaar
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Complex Enzym voor Gevogelte SINOzym -SINOzym-nutriPO Type: Complex Enzym
Rang: voerrang Vorm: Poeder
Toepassing: Diervoeding Activiteit: Samenstelling

De bruine Mengvoederenzymen in Gevogeltevoeding verhinderen Diarree Szym -szym-nutriPO

 

Szym -szym-nutriPO is een type van complexe die voerenzymen door onze dierlijke die voedingsdeskundigen en microbiologen vooral voor het gevogelte worden ontworpen en worden geformuleerd en door vloeibare diepe gisting en reinigingstechniek worden geproduceerd. Het product is geschikt voor de de spijsverteringseigenschappen van het gevogelte en in gelijke met verschillend dagelijks voer. Het kan de viscositeit van uitwerpsel verminderen, diarree verhinderen, dagelijkse gewichtsaanwinst opheffen, spijsverteringsfunctie verbeteren, immuniteit regelen, het anti-voedingsmiddel in het voer degraderen, de gebruikende efficiency van dagelijkse voer en proteïne, sparen het gebruiksbedrag regelmatige materialen verhogen, de kwaliteit stabiliseren en de productieprestaties verbeteren en de milieuvervuiling verminderen. De overvloedige het voeden experimenten hebben bewezen dat het product goed functioneert, en het wordt nu wijd gebruikt.

Typerang: voeradditief.

 

SPECIFICATIE:

Verschijning : Poeder
Kleur : Bruin of geelachtig
Geur : Normale gistingsgeur
Belangrijkste onderdelen : Cellulase, Xylanase, β-Glucanase, Pectinase, Mannase, Bacteriële alpha-amylase, Zure Protease, Neutrale Protease

 

EENHEIDSdefinitie:

Cellulase: 1 eenheid van zure cellulase evenaart aan de hoeveelheid enzym wat CMC-Na hydroliseren om 1μmol van verminderende suiker (in glucose) in 1min te krijgen. bij 50℃ en pH 4,8.

-- Xylanase: 1 Xylanase-de eenheid (u) wordt gedefinieerd als de hoeveelheid enzym die 1μmole-xylose van 5mg/mL-substraatoplossing (Haverxylan) in 1 minuut bij 37°C en bij pH 5,5 bevrijdt.

-- β-Glucanase: 1 eenheid van β- Glucanase evenaart aan de hoeveelheid enzym wat β-glucosan gerst hydroliseren om 1μmol van verminderende suiker (in glucose) in 1min te krijgen. bij 50℃ en pH 4,8.

-- Pectinase: Één eenheid (u) van Pectinase evenaart aan de hoeveelheid enzym, die pectine hydroliseert om 1 μg van verminderende suiker (galacturonic zuur) in 1 min. bij 50°C en pH3.5 te krijgen.

-- Mannase: 1 eenheid (u) van mannase wordt gedefinieerd als de hoeveelheid enzym die de verminderende suiker van 1μmole per minuut van 3mg/mL-mannan bij 37.0°C en bij pH 5,5 op de voorwaarde van de test bevrijdt.

-- Bacteriële alpha-amylase: 1 eenheid van bacteriële α-amylase evenaart aan de hoeveelheid enzym die 1g van oplosbaar zetmeel bij 60℃ en pH6.0 in 1h vloeibaar maakt.

-- Zure Protease: 1 eenheid van zure protease evenaart aan de hoeveelheid enzym, die caseïne hydroliseert om 1 μg van tyrosine in 1 min. bij 40℃ en pH3.0 te krijgen.

-- Neutrale Protease: 1 eenheid van neutrale protease evenaart aan de hoeveelheid enzym, die caseïne hydroliseert om 1 μg van tyrosine in 1 min. bij 30℃ en pH7.5 te krijgen.

 

TOEPASSINGSgebied:

Het wordt gewoonlijk gebruikt als dierenvoersupplement voor gevogelte.

Het product zou grondig met voer moeten worden bewogen op het gebruiken. Het zou met lichte hoeveelheid voer moeten worden vooraf gemengd, dan mengeling met grote direct hoeveelheid van voer, en voer.

 

Geadviseerde dosering:

100-200g/MT voor volledig voer. Verhogingsdosering na houdbaarheid.

 

DOELTREFFENDHEID:

-- Leverings exogene cellulase, xylanase, β-glucanase, pectinase mannase, bacteriële alpha-amylase, zure protease, en neutrale protease voor het gevogelte dat de eenvoudig-maag en minder endogene enzymen heeft;

-- Verhoog het vluchtigheids vetzuur (VFA) om het energieverbruikende tarief te verbeteren;
-- Ontbind de non-starch polysacchariden (NSP) die in dunne darm gaan, de spijsvertering en de absorptie van voeding verbeteren, en verhoog het voer-gebruikend tarief;
-- Verbeter immuniteit, verminder spijsverteringssysteemziekte en voedende metabolismeziekte, en verbeter de capaciteit van de anti-hittespanning.

 

FUNCTIEmechanisme:

Het gevogelte is de eenvoudig-maag en kort-enterons-plotseling de dieren die gewoonlijk niet de enzymen kunnen produceren die het non-starch materiaal van polysacchariden(nsp) kunnen opsplitsen dat lage bezettingsgraad van voedsel kan veroorzaken en productieprestaties van gevogelte beïnvloeden. Ondertussen, bevat het dagelijkse voer de anti-voedingsmiddelen zoals NSP. Wij ontwierpen en produceerden dit product vooral voor het gevogelte om deze problemen op te lossen door de chymeviscositeit van enterons te verminderen die van het gevogelte, de componenten van de celwand in het voedsel ontbinden, de voedingsmiddelen vrij te geven en de spijsverteringsefficiency van proteïne in gevogelte te verhogen.

 

VERPAKKING & LEVERING:

het kg van 15/20/25/zak. Of pakket vanaf vereiste.

 

OPSLAG:

Zou moeten in een koele, droge en goed-geventileerde plaats worden opgeslagen en worden vervoerd vermijdend zonlicht.

 

AFLOOP:

Minimum van 12 maanden vanaf datum van productie wanneer levensonderhoud in droog, goed - geventileerde en koele plaats met ongeopende verpakking.

 

VEILIGHEID:

De enzympreparaten behoren tot proteïne, die sensibilisering kan veroorzaken en allergische typereacties in gevoelig gemaakte individuen veroorzaken. Het verlengde contact kan minder belangrijke irritatie voor huid, ogen of slijmvlies van neus veroorzaken, zodat zou om het even welke directe contiguïteit met menselijk lichaam moeten worden vermeden. Als de irritatie of de allergische reactie voor huid of ogen zich ontwikkelen, raadpleeg een arts.

Contactgegevens
SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd.

Contactpersoon: Alfonso

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)