SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co., Ltd.

 

Schaal de bovenkant van de kwaliteitsdienst!

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit Fytase Diervoeder voor verkoop
Van goede kwaliteit Fytase Diervoeder voor verkoop
Sinobios! Ik vind het leuk! Dit gevoel wordt dagelijks toe met verleden jaar ervaring in zakelijke samenwerking met uw mooie en toegewijde personeel.

—— VITO H. George

Ik geniet en koester van uw manier om ons gemeenschappelijk bedrijfsdoel met uw hoffelijkheid, teamgeest, uw efficiënte en industriële activiteit te vervullen.

—— Osmond Reed

Ik ben online Chatten Nu

SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd.
Cabine en Personeel van Sinobios bij Handel Fair.jpg Sinobios'IEbureau in Shanghai.JPG De Raad Lid van de Gistingsindustrievereniging van China Sinobios (Shanghai) IMP. & Exp. Co., Ltd. Meeting Room Het Bedrijf van Shanghai Sinobios in Internationale de Brandstof en de Ethylalcoholworkshop en Expo Milwuakee van 2016. WI Jun 2 Certificatie van Nieuwe Hi-tech Ondernemingen Voor authentiek verklaarde Certificatie van Nieuwe Hi-tech Onderneming Zeer integere Eterprise Certificatie van Nieuwe Hi-tech Ondernemingen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : SINOBIOS
Aantal werknemers : 300~400
Jaarlijkse omzet : 30MLN.-40MLN.
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 40% - 50%

           GESCHIEDENIS


2004:

Co. van de Baiyin werd Chineesbiologische wetenschap, Ltd opgericht in Economische de Ontwikkelingsstreek van Baiyin in Gansu-provincie van China. Het is één van de grootste productiebasissen van de Biotech-industrie in noordwestenchina. Het bedrijf specialiseert zich in onderzoek, productie en marketing van enzymen en andere biochemische producten voor verschillende toepassingsgebieden. De producten omvatten hoofdzakelijk: glucoamylase, alpha-amylase, protease, bèta-glucanase, xylanase, phytase, cellulase, lipase, pectinase, glucoseoxydase, transglutaminase, lactase en de specialiteitenzymen voor de industrieën van voedsel, voedsel, textiel, document, bier, alcohol, vruchtensap, bakkerij, en leerverwerking.

 

2004.10:

Verkregen „Certificatie van Nieuwe Hi-tech Ondernemingen“ van Wetenschap en Technologiecomité van Gansu-Provincie China.

 

2005:

Met succes gelanceerde bier complexe enzymen en het enzymproducten van de voersamenstelling.

 

2005.1:

Werd gerechtigd als „Zeer integere Onderneming“ door lokale regering van Gansu China.

 

2005.3:

Benoemd als „Zeer belangrijke Onderneming in Landbouwindustrialisatie van Gansu-Provincie“ door lokale regering van Gansu China.

 

2005.8:

Gerechtigd als „top 10 Sterke Ondernemingen van Jaar 2004“ en „Zeer belangrijke Modelonderneming“ door de Gemeenteoverheid van Baiyin in China.

 

2005.12.29:

Gerechtigd als „top 20 Sterke Ondernemingen“ door Baiyin lokale regering.

 

2006:

Gelanceerde de reeksproducten van het ethylalcoholenzym met succes.

 

Verleend als „aa-Rang geloofwaardigheid-Waarborg Onderneming“ door „de Landbouwontwikkelingsbank van China“ en „Bank van Lanzhou“.

 

2006.4.24:

Verkregen ISO9001: de certificatie van 2008.

 

2007:

Gelanceerde pectinase, xylanase en bèta-gluconase, evenals vruchtensap en fruit de reeksproducten van het wijnenzym met succes

 

2008:

Sinobios (Shanghai) IMP. & Exp. Co., Ltd werd opgericht op het Nieuwe Gebied van Pudong van Shanghai. Het is een lidbedrijf van SinoBios-Groep dat door Baiyin Sino Biologische wetenschapco., Ltd wordt geleid. Met zijn onderneming, kan het product van Sinobios direct naar de internationale markt worden uitgevoerd in plaats van door andere exportartikelagenten.

 

2009:

Opstelling een goed uitgerust en superiorly-bemand R&D-instituut in Hi-tech van Shanghai Zhangjiang Streek, door het samenwerken met Chinese Academie van Wetenschap, Lanzhou-Universiteit van Technologie en Jiangnan-Universiteit. Met de volledige en vaste wetenschappelijke ondersteuning van dit instituut, kan Sinobios develo nieuwe spanningen van enzymen voor industriële toepassing en technische innovatie.

 

Verkregen „Certificaat van Hi-tech Onderneming“ die door de Wetenschap en de Technologiecomité wordt uitgegeven van China.

 

Verleend als „hoogste-50-Onderneming“ door Beheerscomité van de Ontwikkelingsstreek van Shanghai Taihe.

 

2009.12:

Tegen eind 2009, werd Sinobios de grootste fabrikant van brouwerijenzymen in China die 40%-aandeel van de markt van bierenzymen in China overnemen. Onder de leiding van Sinobios zijn de partners de Brouwerij, Carlsberg, Asahi, CRC, Blueribbon, en Kingway van Tsing-Tao, enz.

 

2009.8.18:

Verkregen ISO22000: het certificaat van 2005.

 

2010:

Beëindigde het uitbreidingsproject van Baiyin-vervaardigingsbasis. De productiecapaciteit werd jaarlijks verbeterd tot 5,000MTS.

 

Geïntroduceerd ERP beheersysteem.

 

2011.12:

Sinobios heeft opstellings verkopende ketens die meeste provincies, autonome gebieden en de gemeenten in China behandelen. Het eind - de gebruikers behoren tot de industrieën van voedsel, voedsel, textiel, bier, alcohol, vruchtensap, bakkerij, document het maken en leerbehandeling. Sinobios is een succesvolle bieder voor vele productie en toepassing punten gezet door dergelijke beroemde ondernemingen zoals Tianguan-Groep Co., Ltd de grootste alcoholfabriek in China.

 

2012.2.2.:

Verkregen „Productievergunning van Additieven voor levensmiddelen“ die door Dienst van Kwaliteit en Technische Supervisie van Gansu-Provincie van China worden uitgegeven.

 

2013.11:

Geselecteerd als de Raad Lid van de Gistingsindustrievereniging van China.

 

2014.8.28:

Verkregen ISO14001: het certificaat van 2004.

 

2014.9.29:

Verkregen „Voor authentiek verklaarde Certificatie van Nieuwe Hi-tech Onderneming“ die door Gansu Province van China wordt uitgegeven.

 

2015.2:

Verkregen „Certificaat van Beroemd Handelsmerk“ van Gansu-Provincie in China.

 

2015.3.25:

Sinobios (Shanghai) IMP. & Exp. Co., Ltd verkregen Halal-Certificaat.

 

2015.7

Verhoogde het productielijn en bedrijfswerkingsgebied, die enzymen, probiotics, gist, aminozuur, mineralen, spoorelementen, vitaminen en andere biochemische producten behandelen.

 

2015.11.30:

Verkregen „Productievergunning van Voeradditieven“ die door „Voerindustrievereniging worden uitgegeven van Gansu-Provincie“.

 

2015.12.1:

Sinobios (Shanghai) IMP. & Exp. Co., Ltd verkregen Kosjer Certificaat.

 

2016.1

Onderhand, heeft Sinobios zijn biochemische producten uitgevoerd die naar meer dan 40 landen de meeste continenten behandelen.

Contactgegevens
SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Alfonso Liu

Tel.: 86-21-58886915

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)