SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co., Ltd.

 

Schaal de bovenkant van de kwaliteitsdienst!

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd.

Van goede kwaliteit Fytase Diervoeder voor verkoop
Van goede kwaliteit Fytase Diervoeder voor verkoop
Sinobios! Ik vind het leuk! Dit gevoel wordt dagelijks toe met verleden jaar ervaring in zakelijke samenwerking met uw mooie en toegewijde personeel.

—— VITO H. George

Ik geniet en koester van uw manier om ons gemeenschappelijk bedrijfsdoel met uw hoffelijkheid, teamgeest, uw efficiënte en industriële activiteit te vervullen.

—— Osmond Reed

Ik ben online Chatten Nu

SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd. SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd.
Cabine en Personeel van Sinobios bij Handel Fair.jpg Sinobios'IEbureau in Shanghai.JPG De Raad Lid van de Gistingsindustrievereniging van China Sinobios (Shanghai) IMP. & Exp. Co., Ltd. Meeting Room Het Bedrijf van Shanghai Sinobios in Internationale de Brandstof en de Ethylalcoholworkshop en Expo Milwuakee van 2016. WI Jun 2 Certificatie van Nieuwe Hi-tech Ondernemingen Voor authentiek verklaarde Certificatie van Nieuwe Hi-tech Onderneming Zeer integere Eterprise Certificatie van Nieuwe Hi-tech Ondernemingen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : SINOBIOS
Aantal werknemers : 300~400
Jaarlijkse omzet : 30MLN.-40MLN.
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 40% - 50%

Feiten over Sinobios:

Opgericht in 2004
Gestationeerd in Baiyin, China
2 productiebasissen in China
Meer dan 200 werknemers en 10 sub-bedrijven
Meer dan 27 types van enzymen en biochemische producten die in de 12 industrieën worden gebruikt
Het voorstellen in meer dan 40 landen en gebieden

 

IMP in Shanghai-gebaseerde van Sinobios (Shanghai). & Exp. Co., Ltd (hierna genoemd Sinobios) is een lidbedrijf van SinoBios-Groep dat door Baiyin Sino Biologische wetenschapco. wordt geleid, Ltd en gestationeerd in Economische de Ontwikkelingsstreek van Baiyin in Gansu-provincie van China. De groep specialiseert zich in onderzoek, productie en marketing van enzymen en andere biochemische producten voor verschillende toepassingsgebieden.

 

Kwalificaties:

De de productiebasis van Sinobios vervaardigt Biotech-producten onder ISO9001: 2008 /ISO22000: 2005/ISO14001: 2004 Systeem, Identificatie van Hi-Tech Onderneming, Halal-Certificaat, Kosjer Certificaat, evenals Productievergunning van Nationale Industrieproducten. Zijn met een prijs bekroond succes omvat de officiële titels van „aa-Rang geloofwaardigheid-Waarborg Onderneming“ door de Landbouwontwikkelingsbank van China en Bank van Lanzhou, „top 10 Zeer belangrijke Onderneming“ en „Zeer belangrijke en Modelonderneming“ die door de Gemeenteoverheid wordt verleend in China, „Certificaat van Hi-tech Onderneming“ die door de Wetenschap en de Technologiecomité van China, en „hoogste-50-Onderneming“ door Beheerscomité wordt uitgegeven van de Ontwikkelingsstreek van Shanghai Taihe.

 

Technologische Superioriteit:

Centrum van R&D van Sinobios is het hoofd gesitueerd in Shanghai door het samenwerken met Chinese Academie van Wetenschap, Lanzhou-Universiteit van Technologie en Jiangnan-Universiteit, door wie Sinobios projecten kan ondernemen van het ontwikkelen van de nieuwe spanningen van enzymen die voor industriële toepassing en technische innovatie worden gebruikt, die andere oplossingen maken tegen de eisen van de klant. Zijn technisch team wordt goed georganiseerd. Het heeft meer dan 10 personeelsleden die nationale medium-level beroepstitels bezitten. De kwaliteit van zijn goederen kan volledig met het perfecte van de beheersstructuur en verrichting systeem worden gewaarborgd, terwijl het professionele het werkteam de klanten van de efficiënte en uitstekende na-dienst kan voorzien.

 

Reeks Producten voor Exportartikel:

Sinobios behandelt de volgende producten voor internationale markten:

1) Enzymen: glucoamylase, alpha-amylase, protease, bèta-glucanase, xylanase, phytase, cellulase, lipase, pectinase, glucoseoxydase, transglutaminase, lactase en de specialiteitenzymen voor de industrieën van voedsel, voedsel, textiel, document, bier, alcohol, vruchtensap, bakkerij, en leerverwerking.

2) Probiotics: bacil - subtilis, bacil licheniformis, en bacil natto.

3) Gist: actieve droge gist, gistpoeder, het poeder van de biergist, en gistcelwand.

4) Aminozuur: lysinehcl, lysinesulfaat, threonine, tryptofaan, methionine.

5) Chemische Producten: betaine, zinksulfaat, pepton, natriumbutyraat, zinksulfaat, allicin, diatomeeënaarde, en montmorillonite.

6) Andere voedsel en voeradditieven: wolfberry, ontwaterde groenten.

 

In voorbij 8 jaar, zijn de producten van Sinobios uitgevoerd naar meer dan 50 landen, hoofdzakelijk behandelend de gebieden van het Noorden en Zuid-Amerika, Europa, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Zuid-Afrika en Australië. De juiste toepassing van de producten van Sinobios kan de productieefficiency goed verbeteren, productiecapaciteit verbeteren, het gebruik van middel vergroten en het probleem van milieuverontreiniging oplossen. Onder de leiding van Sinobios zijn de partners de Brouwerij, Carlsberg, Asahi, CRC, Blueribbon, en Kingway van Tsing-Tao.

 

Invoer:

Sinobios streeft naar meer mogelijke kansen om met internationale ondernemingen, universiteiten en wetenschappelijke onderzoekinstituten samen te werken, en is van plan om de punten van invoer van te verhogen in het buitenland, vooral de goederen voor diervoeding.

 

Status in Binnenlandse markt:

Sinobios heeft opstelling sommige verkoopafzet die meeste provincies, autonome gebieden en de gemeenten in China behandelen. Het eind - de gebruikers behoren tot de industrieën van voedsel, voedsel, textiel, bier, alcohol, vruchtensap, bakkerij, document het maken en leerbehandeling. Sinobios is een succesvolle bieder voor vele productie en toepassing punten gezet door dergelijke beroemde ondernemingen zoals Tianguan-Groep Co., Ltd de grootste alcoholfabriek in China.

 

Manifest:

Wij hebben de waarneming van onze eigen rol zoals partners, promotors en leveranciers van geluk en rijkdom, niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze collega's en maatschappij, met hoffelijkheid, onze teamgeest en industriële activiteit op de manier wij het ondernemen.

 

Oprecht wens hebben wij een kans om met elkaar in de nabije toekomst samen te werken!

Contactgegevens
SinoBios (Shanghai) Imp.& Exp.Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Alfonso Liu

Tel.: 86-21-58886915

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)